ADMIN@PROMOTO.UA PROMOTO.UA Замовити дзвінок

Aprilia RSV4 як у Макса Бьяджі

Дата публікації: 2014-08-12
У Монці презентували точну копію двоколісного боліда італійського гонщика.


Потенційні покупці зможуть повністю відчути себе на місці Макса Бьяджі під час заїзду. Адже шасі, електроніка, пластикові деталі корпусу, а також фарбування репліки повністю відповідають справжньому гоночному боліду. Саме тому пряме призначення мотоцикла – їзда по треку.


Як силовий агрегат Aprilia RSV4 Biaggi Replica використовує 4-циліндровий мотор потужністю 200 к.с. - це на 20 л. більше, ніж стандартний RSV4. Максимальний крутний момент двигуна репліки також виріс - на 10 Нм, до 125 Нм. Двигун байка має рідинне охолодження. Маса мотоцикла складає 175 кг.

Технічна сторона байка обладнана на найвищому рівні - вихлопна система Akrapovic, коробка передач, що знімається, з системою перемикання Quickshift, 43-мм вилка Ohlins спереду і підвіска з амортизатором TTX36 Ohlins ззаду, гальма Brembo, колісні диски Marchesini.

Ціна Aprilia RSV4 Biaggi Replica також вражає – €50000. Проте навіть така велика сума виглядає досить скромно на тлі прямих конкурентів. Наприклад, 1198RS від Ducati коштує €90000.

Джерело: auto.tochka.net/moto