ADMIN@PROMOTO.UA PROMOTO.UA Замовити дзвінок

Моточеревики Gaerne GP-1 RED

Опис:
Мотоботи для шосейно-кільцевих мотогонок Gaerne GP 1 Air �

«Плаваюча система» Gaerne. Система складається з карбоново композитних матеріалів, і дозволяє нозі рухатися природно, одночасно запобігаючи вивороту гомілковостопного суглоба. Задня частина мотобота зафіксована у двох точках і дозволяє нозі вільно рухатися, оберігаючи при цьому суглоб від розтягування чи компресії. Зовнішні протектори з поліуретану пом'якшують удар при падінні та забезпечують вільне ковзання.
Удароабсорбуюча накладка на п'яті. Недеформована поліуретанова накладка з магнієвим слайдером, що замінюється.
Зона декомпресії. Накладка, що удароабсорбує, доповнюється спеціальною підкладкою під устілкою в районі п'яти, що знижує травмонебезпечність жорстких ударів по п'яті пілота. На черевику ця зона виділена червоним кольором із зовнішнього боку робота.
Регульована халява. Регулюється «мікрометричною» псевдокарбоновою замінною «тріщаткою» для максимальної зручності гонщика.
Слайдер на шкарпетці мотобота. Зносостійкий магнієвий змінний слайдер зовсім не завдає незручностей. Точка кріплення слайдера далеко від зон зазвичай деформуються при падіннях і забезпечує таким чином можливість заміни слайдера в разі необхідності.
Захист гомілки. Зроблений з поліуретану та анатомічно вивірений захист кріпиться на двох болтах і може бути легко замінений. Нейлоновий передній слайдер також замінюється.
Система застібок. «Блискавка» захищена гумовою смужкою. Еластична вставка в районі щиколотки полегшує застібання мотобота.
Передня частина. Зроблена з м'якого, комфортного, високотехнологічного матеріалу Lorica, що дихає. Еластичний підйом стопи з поліуретановими вставками гарантують затишок, високий рівень комфорту та зносостійкості.
Верхня частина. Вентильований поліуретановий комір з відмінними теплостійкими властивостями чудово прилягає до гомілки.
Гумові елементи зчеплення з мотоциклом. Дві гумові деталі на мотоботі (на внутрішній стороні гомілки та п'яти) забезпечують додаткове зчеплення ніг пілота з байком і захищають ноги від жару двигуна або вихлопної системи.
Підошва. Різна щільність підошви, олія та зносостійкість, гумові деталі – складові унікального дизайну, що забезпечує відмінне зчеплення з підніжками мотоцикла.
Устілка. Видобувана, що миється, анатомічно вивірена устілка забезпечує чудову підтримку всієї ступні. П'ятка устілки посилена удароабсорбуючим матеріалом, а носок устілки перфорований для покращення вентиляції.
�Накладка під важіль перемикання передач. Анатомічно розроблений поліуретановий протектор для додаткового захисту пальців та якісного відчуття важеля перемикання передач.
ØПідкладка. Антибактеріальна та дихаюча підкладка забезпечує комфорт та щільне прилягання до коліна, щиколотки та п'яти.
Відео огляд
Основні характеристики
  • Виробник: GAERNE
  • Модель: 2400-005-41
Під замовлення
Доступні варіанти
  • *
    Розмір взуття
  • 9847 грн
Наші гарантії Про доставку та оплату Замовити по телефону: 063-972-17-96

Мітки: моточеревики, gaerne, gp-1, red, взуття Моточеревики, Спортивні