ADMIN@PROMOTO.UA PROMOTO.UA Замовити дзвінок

Новини

30 Июля 2014
Компанія ProMoto пропонує умови для дилерів.

Якщо у Вас є торгова точка та бажання працювати з нами щодо реалізації товарів SW-MOTECH, SHAD, BikeIt та інших брендів, що надаються торговельною мережею ProMoto в Україні, напишіть нам на promoto@ukr.net.

Докладніше
30 Июля 2014
8 квітня 2001 року талановитий юнак на ім'я Дані Педроса вперше у своєму житті взяв участь у тестовій сесії чемпіонату світу. Це було на трасі Сузука в Японії та Дані було лише 15 років.
Докладніше

30 Июля 2014
Хороші шини можуть усі на світі. Ну, якщо й не всі, то дуже багато. Вони визначають характер мотоцикла, його поведінку, пристосованість до жорстокого та несправедливого світу. Хороша моторезина - це, перш за все, гума "правильна": та, яка найкраще відповідає потребам мотоцикла та його господаря. Така шина — це не просто прокладка між колесом та асфальтом, це своєрідний місток між мотоциклом, водієм, їхніми потребами та можливостями.
Докладніше
30 Октября 2014
Ця стаття призначена для тих, хто пестить і плекає свій апарат, порошинки з нього здуває, піклується про його «здоров'я» і високу залишкову вартість навіть після довгих років експлуатації.
Докладніше