ADMIN@PROMOTO.UA PROMOTO.UA Замовити дзвінок

MotoGP: Що думають гонщики про етап у США

Дата публікації: 2014-08-12
Отже, як ми вже не раз писали, останній етап чемпіонату світу з шосейно-кільцевих мотоперегонів серії MotoGP - Гран-прі США на трасі в Лагуна Сека, Каліфорнія, - виграв Лоренсо, другим став Стоунер, а третім до фінішу прийшов Россі. Дані Педроса, на жаль, зійшов із дистанції і очок не заробив.

Отже, як ми вже не раз писали, останній етап чемпіонату світу з шосейно-кільцевих мотоперегонів серії MotoGP - Гран-прі США на трасі в Лагуна Сека, Каліфорнія, - виграв Лоренсо, другим став Стоунер, а третім до фінішу прийшов Россі. Дані Педроса, на жаль, зійшов із дистанції і очок не заробив.

Послухаємо, як самі учасники перегонів, які опинилися на подіумі, а також майже дісталися до нього, оцінюють те, чого їм вдалося досягти.

Лоренсо: "Я добре їхав, на межі, особливо в першій частині, коли боровся з Дані. Але при цьому погано стартував – довелося обходити і Спіза, і Стоунера. Не найкращий старт у сезоні, загалом. Дані гнав вражаюче, але я знав, що він може впасти, і це сталося, а потім уже було легко виграти гонку, зараз я добре всіх обходжу в турнірній таблиці, і тепер справи легші, ніж до Лагуни, але це не вперше, коли лідер має такий відрив. Зараз я думаю трохи відпочити та розслабитися. У нас було багато перегонів поспіль, а тепер треба робити перерву. Потім почну готуватися до Брно, до траси, яку я люблю".

Стоунер: "На початку гонки все йшло досить добре. Та й потім теж у результаті склалося вдало. Мені здається, я видав максимально можливу боротьбу. Але сьогодні її знову не вистачило для перемоги. Працюватиму далі над цим у Брно, але загалом я задоволений, як пройшов уїк-енд у Лагуні.Траса в Брно зазвичай прихильна до нас.Минулого року мені не вдалося там поганяти, сподіваюся, у цьому все буде добре.Я їду туди у хорошій формі, але нам треба попрацювати над тим, щоб почати вигравати . І все ж шкода. Трек у Лагуні – це, можливо, був один із найкращих шансів, які у нас були за весь сезон. Але на жаль, ми не змогли використати його на повну. Будемо чекати наступної гонки".

Россі : "Це була складна гонка і складний вікенд. Тому що цей трек дуже вимогливий до фізичного стану тіла. Мені було боляче, особливо на практиках. Потім я увійшов у ритм, але це було важко, і я втратив багато часу. Після того, як я побачив Педросу в гравії, і попереду Довізіозо, я зрозумів, що це подіум, і я повинен спробувати.Відмінний результат.Я повинен сказати спасибі всім, хто мені допомагав під час цього складного періоду.Тепер буду відпочивати три тижні.Треба попрацювати над станом тіла. Я люблю Брно і сподіваюся покращити мій клас виступів до цієї гонки".

Педроса: "Коли я впав, я вичавлював на максимумі, щоб збільшити відрив від Лоренсо, і у мене був хороший темп. Дуже шкода, що впав. Дуже розчарований. Адже міг виграти. І я хотів виграти цю гонку".

Наступний, уже десятий етап чемпіонату, пройде в Чехії на треку автомотодрому Брно 15 серпня, а після цього пілоти знову повернутися в США, де 29 серпня буде розіграний одинадцятий Гран-прі сезону - Гран-прі Індіанаполіса.

motonews.ru