ADMIN@PROMOTO.UA PROMOTO.UA Замовити дзвінок

MotoGP: Що думають гонщики про етап у Заксенрінгу

Дата публікації: 2014-08-12
Отже, подіум на Гран-прі Німеччини, як відомо, склався так – Педроса, Лоренсо, Стоунер. І четвертий – Россі, який одужує. Послухаємо, як самі пілоти оцінюють те, чого їм вдалося досягти.

Отже, подіум на Гран-прі Німеччини, як відомо, склався так – Педроса, Лоренсо, Стоунер. І четвертий – Россі, який одужує. Послухаємо, як самі пілоти оцінюють те, чого їм вдалося досягти.


Педроса: "Ця перемога ще краща, ніж та, яку я здобув в Італії, тому що там я просто відірвався і йшов собі попереду, а тут мені доводилося постійно боротися з дуже сильним Лоренсо. Причому і в першу, і в другу (після рестарту ) гонку Боровся і виграв Я дуже радий, ми знову можемо вигравати гонки, і це чудове почуття Було дуже нелегко, тому що коли гонку зупиняють і потім починають знову, часто буває, що в тебе вже немає того почуття мотоцикла, що було спочатку, тим більше, вдруге доводиться нервувати на старті, і не факт, що ти зможеш набрати такий же темп, але для мене, на щастя, все склалося добре на обох перегонах. команда на це заслужила. Я хочу подякувати їм, вони дуже класно попрацювали у ці вихідні. Байк був відмінним з початку п'ятниці і до кінця неділі. Хотілося б, щоб ми змогли продовжувати в тому ж дусі".
Лоренсо: "Завжди дуже складно, коли гонку розбивають на дві, як цього разу. Я думаю, що на другій гонці я вже не їхав так добре, як, на мою думку, їхав на першій гонці. Дані був дуже, дуже сильний , і я їхав просто на межі – і лише для того, щоб залишатися серед перших.Коли він обійшов мене, я намагався якомога довше триматися на тому ж рівні, але він був відчутно швидше за мене сьогодні, мені доводилося багато ризикувати, щоб залишатися Найбезпечніше для мене було фінішувати другим і забрати мої двадцять очок, що я і зробив".
Стоунер: "Я думав, що коли перервали гонку, це позначиться на нас негативним чином, але в результаті навпаки, це мені навіть трохи допомогло. У першій частині ми взяли нову задню шину, і її поведінка не дозволяла мені триматися на рівні з Дані і Хорхе... А на другу частину вже поміняли її на стару, на якій я був на кваліфікації, і я і байк швидко відчули себе краще, мені вдавалося триматися попереду, але набрати потрібний темп, щоб прорватися, вже не вийшло. Валентино, що він наздоганяє, і що в нього значно більший темп, ніж у мене, я був упевнений, що він швидко полетить уперед, якщо пройде через мене, він обійшов, тому я зробив усе, щоб залишатися з ним на одному рівні, і потім отримав можливість обійти його, і обійшов. У нас було кілька хороших обходів, треба було триматися до останнього повороту. Протримався. Я задоволений результатом, ми набрали очки, які нам необхідно було набрати.
Россі: "Я такого не очікував! Я думав, що в принципі можливо зайняти четверте або п'яте місце в гонці, але я був упевнений, що це буде дуже складно. битва з Кейсі і я навіть був близький до подіуму, після того, як довелося пропустити чотири гонки, це просто фантастичний результат!Мені потрібно ще трохи кілометрів, щоб дійсно увійти в потрібний ритм і відновитися остаточно.Знову звикнути до мотоцикла так, як це було У будь-якому випадку, я думаю, ми зробили класну роботу, це було дуже хороше повернення, значно краще, ніж ми могли б бажати, у мене трошки боліло плече, але більше давалася взнаки нога, особливо коли доводилося змінювати напрямок. Але наприкінці битва з Кейсі принесла мені таке задоволення, що я навіть забув думати про це, дякую всій своїй команді за те, що допомогли мені повернутися і бути настільки конкурентоспроможним, наскільки я навіть не мріяв. їм виступити ще краще".