ADMIN@PROMOTO.UA PROMOTO.UA Замовити дзвінок

Найкращий - тест-драйв BMW F800R Chris Pfiffer Edition

Дата публікації: 2014-08-12
Моделью BMW F800R, BMW Motorrad розширив лінійку моделі F800, представивши спортивний родстер, виконаний витончено та красиво, від управління яким дійсно отримуєш задоволення.

Моделью BMW F800R, BMW Motorrad розширив лінійку моделі F800, представивши спортивний родстер, виконаний витончено та красиво, від керування яким дійсно отримуєш задоволення. Ця модель займає, мабуть, вищий ступінь у сегменті нейкід-байків середнього обсягу та ідеально підходить для міських джунглів.

Але не тільки катанням дорогами загального користування славиться цей апарат, екстремальне керування мотоциклом F800R вже було продемонстровано багаторазовим чемпіоном зі стант-райдингу Крісом Пфайфером, і якщо раніше Кріс ганяв і вигравав чемпіонати з мотоакробатики на F800S, то зараз це F800R. Звичайно, серійна репліка відрізняється від бойового мотоцикла чемпіона, але повірте серед восьмисоток і навіть деяких літрів рівних цьому мотоциклу немає.
Вже після перших кілометрів шляху в сідлі цього скакуна ви відчуваєте його наполегливий характер і готовність до впевнених маневрів навіть у найкрутіших поворотах.




Мотоцикл має чудову динаміку і чудово рулюється. Як і решта його побратимів, BMW F800R оснащується опціональною системою ABS. Зручна форма паливного бака надає пілоту впевненості та дозволяє злитися з мотоциклом у єдине ціле. Зверніть увагу, що у F800R немає вітрового скла, у передмісті німецького Гарміша мотоцикл вдалося розігнати до 205-210 км/год, чого цілком достатньо для міського стрітфайтера... :) До речі, паливний бак прикрашає автограф Кріса Пфайфера, а сам мотоцикл виконаний у класичному червоно-синьо-білому забарвленні BMW Motorrad. Відмінний гоночний звук надає встановлена на репліку вихлопна система Acrapovic.
Мотоцикл BMW F800R оснащений двоциліндровим чотиритактним восьмиклапанним двигуном з робочим об'ємом 798 куб. див. та рідинним охолодженням. Потужність байка - 64 кВт (87 к.с.) Максимальний момент, що крутить, - 86 Н•м при 6000 об./хв. Максимальна швидкість, яку може розвинути мотоцикл, – понад 200 км/год. Модель оснащена алюмінієвою рамою та литими алюмінієвими колесами, передня шина – 120/70 ZR 17, задня – 180/55 ZR 17. Попереду два гальмівні диски 320 мм, ззаду один диск 265 мм. Довжина байка – 2145 мм, ширина по дзеркалам – 905 мм, висота по сідлу – 800 мм (нижнє положення – 775 мм, верхнє положення – 825 мм). Маса спорядженого мотоцикла BMW F800R – 199 кг.
До речі, на початку червня в черговий раз Кріс Пфайффер захистив свій титул чемпіона зі стантрайдингу в чемпіонаті Німеччини, що пройшов у Хокенхаймрингу, де серед найкращих з кращих стантрайдерів Кріс здобув перемогу на своєму F800R.