ADMIN@PROMOTO.UA PROMOTO.UA Замовити дзвінок

Honda почне продавати EV-neo у грудні

Дата публікації: 2014-08-12
Японська Honda Motor оголосила про те, що почне комерційний продаж свого новітнього електроскутера EV-neo вже в грудні поточного року.

Спочатку модель продаватимуть на батьківщині бренду - в Японії. Основні потенційні покупці - приватні особи та власники бізнесів, пов'язаних із кур'єрською доставкою.

Скутер забезпечений літій-іонною батареєю високої потужності як джерело живлення, та електромотором як двигун. Батарея заряджається від звичайної розетки. Як заявляє виробник, їхній електроскутер є повноцінним аналогом 50-кубових бензинових скутерів.
Нагадаємо, Honda вперше презентувала концепт EV-neo на 41 Токійському Motor Show у 2009 році.
Деякі технічні характеристики машини. Габарити (довжина, ширина, висота) – 1802х681х1066мм. Дальність їзди без заряджання - близько 30 км (при швидкості 30 км/год на рівній дорозі). Батареї для виробництва Toshiba. Заряджатися може або за допомогою портативного зарядного пристрою для швидкого заряджання, яке заряджає батарею на 80% ємності, зате всього за 20 хвилин, або за допомогою основного зарядного пристрою, який заряджає за 4 години, але повністю.


motonews.ru