ADMIN@PROMOTO.UA PROMOTO.UA Замовити дзвінок

BMW K1300GT у версії Exclusive Edition

Дата публікації: 2014-08-12
Баварський концерн BMW від імені свого мотоциклетного підрозділу BMW Motorrad випустив мотоцикл K1300GT в оригінальній версії Exclusive Edition.

Машина відрізняється від звичайного K1300GT тим, що цей туринговий байк має ручки, що підігріваються і підігрівається ж сидіння, ксенонове світло, повноцінний маршрутний комп'ютер з купою різних параметрів і покажчиків на борту, і навіть систему круїз-контролю - для довгої їзди по хайвеїв.

На мотоцикл встановлена система підвіски Electronic Suspension Adjustment II, що адаптується, яка дозволяє підлаштовувати підвіску під стиль водіння і рівень навантаження байка - причому робити це можна простим натисканням кнопки на ручці.
Байк також може похвалитися численними системами активної безпеки, такими як ASC (Automatic Stability Control) і RDC (Tyre Pressure Monitor). Також можна відзначити багажник об'ємом 49 літрів кольору самого мотоцикла. Стандартний колір – сірий Granite Grey metallic.


Машина вже надійшла до європейських дилерів BMW Motorrad. Вартість пакету Exclusive Edition 1 650 євро, таким чином упакований байк європейським покупцям обійдеться в 20 550 євро.