ADMIN@PROMOTO.UA PROMOTO.UA Замовити дзвінок

Honda відкликає VFR1200F

Дата публікації: 2014-08-12
Японська Honda Motor відкликає мотоцикли VFR1200F. Причина - можливі проблеми з наявністю металевої стружки всередині двигуна, що може призвести до його поломки.

Як зазначається в офіційному повідомленні виробника, деякі користувачі скаржилися на нестандартний звук двигунів своїх VFR1200F. Технічна команда Honda провела розслідування, і з'ясувалося, що в деяких двигунах байків VFR1200F була алюмінієва крихта. Проблема відноситься тільки до машин, вироблених у певний час. Honda повідомить всіх власників проблемних апаратів, яким буде запропоновано звернутися до найближчого офіційного дилера для вирішення проблеми.

У мотоциклах, що відкликаються, перевірятимуть масляний канал. Якщо слідів алюмінієвої крихти не знайдуть, то більше нічого не робитимуть, а якщо знайдуть, то двигун замінять на інший.
У заяві компанії також говориться: "Honda хоче запевнити своїх клієнтів, що в компанії дуже серйозно ставляться до покупців, і наші інженерні стандарти якості дотримуються дуже жорстко. Ми вибачаємося всім клієнтам у зв'язку з цим випадком за можливу розчарованість і невпевненість".

motonews.ru