ADMIN@PROMOTO.UA PROMOTO.UA Замовити дзвінок

NGK

Дата публікації: 2014-08-12
Фірма NGK забезпечує найвищий стандарт, випробувану надійність та якість на найсучаснішому рівні. Поряд із підвищенням потужності та збільшенням терміну служби свічок запалювання на передньому плані завжди знаходиться охорона навколишнього середовища.

NGK є провідним у світі виробником свічок запалювання із заводами та торговими філіями у всіх частинах світу. Головна компанія NGK Spark Plug Co. Ltd

1936 рік  

Фірма NGK, організована на основі досвіду японської керамічної промисловості, розпочала розробку високоякісних свічок запалювання для автомобільної промисловості.

1949 рік

Розробка нової кераміки під маркою NTK.  

Лямбда-зонди є частиною цієї групи виробів та постачаються виробникам автомобілів у всьому світі.

2003 рік

- Обіг 1486 мільйонів ЄВРО

- Прибуток до вирахування податку 76 мільйонів ЄВРО

- 5441 Співробітник

- 7,0% обороту фірми витрачаються на дослідження та розробки

Фірма NGK Spark Plug організувала на всіх континентах 8 торгових центрів, 11 заводів та 14 торгових філій.

 

  1975 рік

В Англії відкрилася перша європейська філія.

1979 рік

Фірма NGK розпочинає успішний шлях у Німеччині.

1990 рік

Введення в експлуатацію Європейського технічного центру в Раттінген поблизу Дюссельдорфа. Випробувальна система, загальна площа якої становить 2200 м2, спеціально служить для технічної підтримки європейських виробників автомобілів у сфері випробувань двигунів і шасі, імітації низьких температур і спеціальних досліджень вихлопних газів. Загальна вартість: понад 10 мільйонів ЄВРО.

1991 рік  

Відкриття європейського виробничого підприємства поблизу Орлеану у Франції. Початкові капіталовкладення: понад 10 мільйонів ЄВРО.

  Європейський оборот у 2002 фінансовому році – 330 мільйонів ЄВРО

Успіх як постачальник комплектуючих виробів у Європі

Визначним результатом спільної роботи з компаніями Audi та Volkswagen стала розробка нового покоління свічок запалювання фірми NGK з додатковим іскровим проміжком. У цих свічках практично виключені перебої у запаленні. У березні 1996 року фірма NGK отримала свої досягнення від концерну Volkswagen приз "Премія замовника" за 1995 рік, а жовтні 1998 року - "Премію корпоративного постачальника/ Передній край" за 1997 рік.

За найвищу технічну якість та найкращу технічну підтримку фірма NGK, як і раніше у 1996 р. та 1999 р., була відзначена "Премією фірми Fiat за якість автомобілів 2001". Крім того, фірма NGK, як визнання її заслуг у сфері виробничих інновацій та зниження вартості, отримала "Премію суперпостачальника 1999", яку заслужили лише 25 з 600 постачальників фірми Fiat, яких вона має сьогодні.

Фірма NGK розробила також нову керамічну свічку розжарювання для дизельних двигунів, яка вже використовується серійно різними виробниками.

Взято з http://www.ngkntk.ru/1379.0.html