ADMIN@PROMOTO.UA PROMOTO.UA Замовити дзвінок

Глушники

Порівняння товарів (0)

7347 грн

Алюмінієвий круглий глушник-прямок підходить практично до всіх моделей мотоциклів. Купити глушник можна у Києві в магазині Promoto.
Глушник-прямоток алюмінієвий з карбоновим наконечником укорочений підходить практично до всіх моделей мотоциклів. Купити глушник на мотоцикл можна у Києві в магазині Promoto.
Глушник-прямоток алюмінієвий укорочений із карбоновим наконечником підходить практично до всіх моделей мотоциклів. Купити мотоглушник можна у Києві в магазині Promoto.

9353 грн

Глушник-прямоток короткий алюмінієвий підходить практично для всіх моделей мотоциклів. Купити мотоглушник можна у Києві в магазині Promoto.
Під замовлення
EXCUS30

9186 грн

Глушник-прямоток під сидіння підходить практично до всіх моделей мотоциклів. Купити мотоглушник можна у Києві в магазині Promoto.
Під замовлення
EXC901

9353 грн

Алюмінієвий глушник-прямоток підходить практично до всіх моделей мотоциклів. Купити мотоглушник можна у Києві, в магазині Promoto.

9353 грн

Глушник-прямоток алюмінієвий укорочений підходить практично до всіх моделей мотоциклів. Купити мотоглушник можна у Києві в магазині Promoto.
Глушник сертифікований алюмінієвий із карбоновим наконечником підходить практично до всіх моделей мотоциклів. Купити мотоглушник можна у Києві в магазині Promoto.
Глушник сертифікований карбоновий з карбоновим наконечником підходить практично до всіх моделей мотоциклів. Купити карбоновий мотоглушник можна у Києві в магазині Promoto.

40708 грн

Глушник виготовлений із титану. Теплозахисний екран та торцева кришка карбонові. Глушник важить 3,2 кг, це на 33,6% легше за масу штатного. Надбавка потужності +2,3 л.с. при 5200 об/хв Надбавка крутного моменту +2,8 нм при 5300 об/хв Відповідає сертифікації Euro 5 Порівняння зі штатним глушником